Wednesday, April 14, 2010

WAREhouse & perSIAPan kahwin…

ckp pasal nak kahwin byk yg nak kena disiapkan….dr diri sdiri sampai ke kawasan nak buat majlis…brg hantaran tu ada juga yg kena prepare plg lewat 6 bln sblm majlis coz nowdays rasanya smua org pandai berjimat…so warehouse sale ialah salah satu option yg leh diterima pakai slain dr sale yg shopping complex buat kan…

buka email pg td, mcm biasa shopping n sales mmg akan anta jer update terbaru ttg warehouse sale, so tup2 terminat nak buka this warehouse sale lak

20100402-Mens-Shoes-Jean-Perry-Bedding-Leather-Goods-Clearance

dlm satu sale leh dpt few items..utk lelaki n perempuan juga..so x salah ler kalu sambil menyelam minum air skali kan….kasut lelaki, leather  goods- kasut or handbag lelaki n pompuan pun leh juga tu…n x ketinggalan bedding items u….well bilik pengantin mesti nak pakai cadar katil baru kan..kalu x pun lepas kahwin leh jd stok utk tukar2….almaklum beli utk masa depan trus..jgn ingat yg nak pakai masa kahwin jer..yg lepas kahwin pun mau dipk kan juga…

discount pun nampak mnarik tp jgn sampai tertipu ya…n jgn sampai mabuk sale lak…nanti smua pun mau beli…sometime seller pandai mark-up dulu price lama then show lak price after less (price baru) yg jauh lebih murah kononnya dr rega yg mrk dah mark-up tu….so kita ni ingat betul2 lar rega dia jauh lebih mahal kalu x sale..tp mrk dah tipu disitu…huhu..haru…tp mmg susah nak trace unless u all kaki shopping…pernah cek the price..n bila sale basically leh budget bepa byk less mrk buat – then betul or not % sale yg mrk war2kan tu…..

jd berhati2 walau dimana anda tabur $$$ anda..ianya bernilai terutama di waktu ekonomi skrg…smua mau DUIT..x der tu, smua x leh buat….

            

             ~think WISELY while SPENDING dear…~

No comments: