Tuesday, November 5, 2013

citer BARU & salam MAAL Hijrah

salam smua..dah lama x berblogging kat sini.

alhamdulillah kesibukan kerja, famili n aktiviti gubahan menyebabkana saya jrg dpt mengupdate skrg…utk pengetahuan, saya masih aktif mengambil tempahan gubahan hantaran sama ada gubahan fresh flower/artificial flower. selain drp tu servis sewa dulang2 hantaran juga sentiasa dibuka…cuma skrg byk buat tp x sempat nak upload bagai coz semenjak beranak kecik n kesibukan di ofis membuatkan saya buat kerja2 belakang tabir jer..amik tempahan buat n simpan jer dulu..hehehe.

so sesiapa nak buat tempahan bleh wassup/sms saya di 019-2993324 and bleh email juga ke zuehafez78@yahoo.com

disamping tu nak sampaikan salam MAAL HIJRAH pd smua….semuga thn baru ini memberi kita berjuta manfaat sama ada secara batiniah dan lahiriah..berubah kerah kebaikan, mencari keredhaan dan keberkatanNYA dr smua aspek kehidupan kita..Amin..semuga dipermudahkan .

maalhijrah

Monday, September 16, 2013

syirah {22/09/13}

hantaran artificial flower pilihan hati bertemakan warna marroon gold – congrats to her..
DSC_0111DSC_0113DSC_0117DSC_0121DSC_0123DSC_0126DSC_0128
interested?? email zuehafez78@yahoo.com / wassup - 0192993324

Friday, September 13, 2013

~~ doorGIFT

hye all…ZC ada buat doorgift baru utk sbarang majlis anda..majlis bertunang ke..kahwin ke..birthday party ke…akikah/ptg jambul kesayangan anda ke…or apa2 lar event anda…nak cari doorgift ..kami ada sediakan.

Muffin – flavor MARBLE muffin, CHOCOLATE muffin, VANILLA muffin

1 – 50pcs = rm1.90

51pcs keatas = rm1.70

1469_515423658523976_1255404686_n1000846_515423641857311_943371708_n

Chocolate Moist cake saiz 3x3
1pcs - 50pcs RM3.50
51 ke atas RM3.30
*** lengkap bersama sudu dan reben mengikut warna pilihan/majlis anda

397813_489211744478501_1791330090_n575387_489211667811842_1920663119_n

1001825_515423151857360_190826738_n

Chocolate cup cake, vanilla cup cake with a dome cover. Minimum order 50pcs ye

CODE : A001
1pcs - 1000pcs : RM 2.50
1001pcs ke atas :RM2.30

CODE : A002
1pcs - 1000pcs : RM 2.50
1001pcs ke atas :RM2.30

CODE : A003
1pcs - 1000pcs : RM 2.50
1001pcs ke atas :RM2.30

45792_463428037056872_319865507_n379669_447256612007348_1566161808_n600918_489214931144849_857198654_n601113_448462345220108_114807774_n

Friday, September 6, 2013

Kak Rohaya-Bdr Saujana Putra {30/5/2013}

hantaran sesuci putih utk anakanda tersayang di majlis pernikahannya…thanks kak rohaya yg bersusah payah arrange hantaran utk anak lelakinya…congrats to u coz dpt menantu…!!

IMG_0105IMG_0107IMG_0094IMG_0101IMG_0112IMG_0116

interested?? email zuehafez78@yahoo.com / wassup - 0192993324

Saturday, August 3, 2013

salam LEBARAN 2013

salam buat semua pengunjung blog ZC…maaf coz lately ni agak jarang mengupdate blog since adanya bb kecik in da house…my life turns havoc skit dgn kerja, working mommy cores n buss hobi ni…so mmg jrg dpt beronline mcm dulu.  so nak perkenalkan my lil prince juga here:

            Zaim 3x3 zaim hazran hafez

sesungguhnya Ramadan dah hamper penghujung..sblm ZC terlupa lg..lets me ask for forgiveness utk smua ksalahan n ksilapan buat all my past customers yer...kurang n lebih minta dimaafkan!! salam aidilfitri....!! berhati2 di jln raya n jgn main mercun..bunga api bleh...hehehe :)

salam-aidilfitri-roman

berjumpa lg lpas raya Smile

Friday, May 31, 2013

ZC Package 2013

as at 2/8/2013: OUR PROMO PACKAGE HAS BEEN EXTENDED untill further notice…

salam semua..tahun ini ZC is getting serious with the business..we want to expand and as a first step we are offering a good package for all the bride to be out there to grab. Do check out our package below:
wedding1APROMO 1wedding 2
We did do for photo booth corner, candy buffet n guess wishing corner, interested?? Do inform and we quote you accordingly to your budget.

For hall dais and decoration pls send details and we quote.

email to: zuehafez78@yahoo.com


Thursday, March 14, 2013

FRESH FLOWER deco wif WHITE STAND TRAY

hi all..ZC nak jual dulang koleksi lama so here comes the PROMO: dulang spt gambar + hantaran fresh flower = RM100 ONLY/PER DULANG (self collect) utk 9 dulang SHJ..siapa cepat dia dapat yer...


harga dulang tu kalu ikut rega jual n gubahan slalunya will cost more than that, plus dulang2 smua dlm koleksi CUN2 lg.. :)

siapa confirmkan dulu dgn siap payment booking RM200 dikira pembeli sah...however kalu ada CANCELLATION, deposit is not refundable yer.


interested?? email zuehafez78@yahoo.com OR 019-2993324 (watssup)

Sunday, March 10, 2013

COACH anyone??

hi all...semua...ZC comes with a collections of COACH handbag..an ORIGINAL/AUTHENTIC handbag for ladies. Brought direct frm US juz for u all.....its comes with a dust bag, box and a price tag as a proof of purchase. This is NOT an imitation/AAA grade coach....our supplier is a MAS stewardess. do not afraid of its originality!!

for ladies...time2 nak kahwin ni ler bleh dapatkan handbag2 mcm ni..kalu beli kat butik2 coach sekitar kl ni, if not more than RM1500 x dpt ler...kalu x percaya, bleh survey2 dulu ya...n kalu dpt bonus tahunan or apa2 skali pun, nak reward diri sdiri..why not handbag COACH kan... :), ianya pilihan ramai!!

for coach catalogue, pls refer to our page: COACH HANDBAG



Saturday, March 2, 2013

its not TOO late introducing {Velo Belleza}

salam semua….ZC nak share another online buss yg baru launch…its an online shop for shawl, hijab n tudung…well ianya permulaan yg baru di tahun baru ni even dah 3 bln skrg dlm thn 2013 ni..tp rasanya x terlambat utk venture in any bussiness slagi kita ada semangat, keyakinan n usaha + tawakkal….actually VB dah di launch since last monday wif good opening PROMO…tp dun worry..even ZC lambat announce disini tp di ZC fanpage dah lama kami war2kan…so bleh visit here for more info:

we have change to http://velobelleza.com.my/

FOR THE FIRST 10 CUSTOMER TILL 9/3, ANY PURCHASE WILL GET OFF RM10* PER ITEM. (terms & conditions apply)
DSC_0233

Sunday, February 17, 2013

Shah {2.2.2013}

last minute order frm Shah for his engagement…2 days of preparation jer..alhamdulillah siap.
congrats to him..
IMG_0215IMG_0216IMG_0218IMG_0219IMG_0220IMG_0221IMG_0222IMG_0223IMG_0225IMG_0227
interested?? email zuehafez78@yahoo.com

Thursday, January 24, 2013

{FRESH green}

Another set of hantaran made end last yr…for Nisa frm Kepong.

Thanks for the buss deal and congrats to her…

DSC_0606DSC_0608DSC_0610DSC_0612DSC_0615DSC_0617