Wednesday, April 28, 2010

CENTREpiece..

i tgh buat survey skit utk centrepiece – wedding table centrepiece. my cust giv me the budget which is possible for me to comply tp ada restriction skit lar kan since for “budget one”. well for me budget should be no prob tp jgn sampai menekan coz brg2 skrg pun x murah some more utk part time wedding entepreneur mcm i ni…for yg dah ada nama plak…budgetnya price pun leh buat kita telan air liur gak kan..coz for them dah murah but for us…fuuh…yer lar sapa plak nak byr for nama mrk yg dah gah tu….nanti buat ciput, x up to their standard plak…so kita yg kena pandai memilih ikut size poket sdiri aaaaa.

actually centrepiece ni leh buat sdiri dr brg2 kat umah yg sedia ada n terpakai tp utk qty yg skit lar kan..kalu dah byk kena kuar juga duit coz nak standardized kan hasil tu… 

so surf punya surf terjumpa centrepiece spt gambar yg sumbernya smua dr GOOGLE…so enjoy!!

                    aromatherapywedding

       

yg ni bushy skit..n i believe mesti costly..byk pakai bunga n very variety of flower…BTW cantik, meriah n colourful…

                    reception_table3 

simple n elegant…modern gitu…with candle yg menyala, nampak sweet n very e’ romantic..

                    wedding-table-centerpiece05

yg ini bushy n simple coz 1 shades of color frm variety of flowers..artistic gitu, snang nak buat juga..follow wedding theme color anda + concept, moden kontemporari ker…

actually, centrepiece2 ni smua terhasil dr ikutan kita dgn cara mat saleh nya wedding style…but for me its ok..x haram pun, menceriakan lg majlis ada lar…tp slalunya bg majlis yg dibuat di dewan, hotel or taman lar…yg pakai meja bulat2 tu…satu table bepa org jer leh mkn…so tambah skit hiasan kat tgh2 utk ceriakan tetamu…bg style dulu2 atau kat kg yg meja mkn nnya pjg bederet tu lum pernah lg terserempak letak hiasan…letak balang2 kuih/biskut utk pencuci mulut ada lar…erm actually best gak mcm tu kan..murah rezeki tuan umah..hehehe

**masih mencari idea centrepiece budget..

No comments: