Tuesday, April 27, 2010

handBAGs again!!?

while blog walking n surfing e’ internet….tiba2 nak tgk apa yg mnarik kat jusco/parkson/metrojaya..tup2 dpt catch my attn while browsing parkson nya website..sale again n again handbag lg..hehehe…godaan sungguh skrg ni..nak kata tgh thn x juga tp sale2 mengancam mcm ni mmg mengugat iman kaum pompuan espc…mana taknya, handbag ni part of kemestian bila nak kuar umah tau…x ada mcm x complete arr..mana nak letak purse, handphone, alat mekap skit n diari comei tu n mcm2 lg arr…pendek kata handbag ni kalu ada few type for few purpose lg bagus…leh buat pilihan n leh match gitu dgn pakaian n event…hehehe..so bila dah ada sale tu…kira ok lar kan kalu nak spend skit..dgn nilai rmxxx.00 maybe leh dpt 3/4 jenis kan after less n big diskaun spt diwar2kan tu…so let check it out the ad… n found the announcement too in SNS blog…(almaklum dah tuu… :-)

20100430-Mad-About-Handbags-Sale

                                      info here

Brands Offered

Bonia

CK

Carlo Rino

DKNY

Elle

Guess

JLo

Liz Clairborne

Marc by Marc Jacobs

Mulberry

Pierre Balmain

Sachs

Sembonia

Sisley

United Colours of Benetton

sale frm 30/4 – 10/5

well got a lot of brand choices…n the date sale is started is quite breathtaking since gaji mesti baru masuk kan…tp ingat, priority buat liabiliti yg harus dibayar dulu ya..if not nanti dikejar lak oleh ah-long legal or ah-long ill….oopss yg itu jgn sebut..merbahaya!!

**ada balance ker RM dlm bank time ni??? kena berjimat lerrr…jawabnya..

No comments: