Wednesday, August 27, 2014

Pink VS Biru - part 2

hehe...terlupa plak nak upload hantaran pink dr pihak lelaki kpd perempuan..so now here it is..
hantaran Nazri kpd Syuhada
16/8/2014
Tmn Enggang, Keramat



Friday, August 22, 2014

Gubahan - org PAHANG

Assalam semua...kpd bride/groom to be dr kuantan/pekan pahang yg nak servis gubahan hantaran dr saya bg tarikh2 6/9 dan 13/9 boleh buat begitu yer..since saya akan berada disana nanti.

so delivery charges dah kira free n bg yg nak buat gubahan fresh flower..bunga selamat n still fresh!!

#gubahanpahang #hantaranpahang #gubahan #gubahanhantaranpahang #hantaranfreshflowerpahang #hantaranartificialflowerpahang #weddingplanner #zuescollections #malaysiaweddingplanner

pm, call, whatsapp Zue @ 0192993324

Wednesday, August 20, 2014

Pink VS Biru

Assalam smua..gubahan untuk Syuhada & Nazri, untuk gubahan dr 2 belah pihak ZC bagi FOC freshflower handbouquet.
Kami juga menyediakan backdrop berlampu utk makan beradap Syuhada.

Majlis: 16/8/2014, Taman Enggang, Keramat

Thursday, July 24, 2014

FLOWER box

Assalam smua..
cantik tak ga:-)mbo plamin tu? hehe...guna flower box sbagai deco sides n back...mcm meriah jer kan...
mcm di taman firdausi gitu...(hehe..lebih2 plak k zue describe ko)
flower box ni famous skrg...:-)


n e' color effects pun mnarik..soft looking jer adunan combination deco n lighting ni..

btw..at e' same time...pelamin nikah ni bleh jd pelamin sanding bila kita ltak kerusi plak...c..c..how it can helps u to save...2in1 wif 1 price jer...camner tu..cer citer ckit..hehe
super jimat sesangat tu kan.

interested..pm, call, whatsapp Zue@0192993324

Wednesday, July 23, 2014

job di bln RAMADAN

Assalam smua..ni job mngejut di bln poser..hehe..well kahwin ni actually x kisah bila2 pun kan..so this cust choose 23/7 sbagai big day dia...k zue follow jer..
benda yg baik jgn dilengah2kan..btui tak
:-)

so congrats to Norazah Attan n pasangan
this 3 trays frm guy side
n 5 trays frm lady side

pm, call,whatsapp Zue@0192993324

#gubahan #gubahanhantaran #hantaran #hantaranfreshflower #malaysiaweddingplanner #weddingplanner #wedding

Tuesday, July 22, 2014

gubahan MAS kahwin

gubahan mas kahwin
hijau kuning mcm color bendera brazil yer dak?? btw juz be creative wif ur mas kahwin which u might dun want to use it yet..so kalu dah jd bouquet bunga ni bleh arr simpan dlm almari glass buat tatapan 4eva or smentara waktu kan :-)

hehe suka tgk combi warna ni..trang n nyaman jerr..ni pilihan cust lelaki.. this is combi of green mum, yellow roses n yellow carnation spray...muahhh..fabulous jer gitu..pastu ada lak tselit kuntum2 giant rm roses u...haha terer dak? hikhik.. interested?? wif min charge frm rm30 u can get ur maskahwin transform into this lovely bouquet.

pm, call, whatsapp Zue@0192993324

#maskahwin #gubahan #hantaranfreshflower #gubahanmaskahwin #hantaranmaskahwin #gubahanhantaran #malaysianwedding #weddingplanner

Sunday, July 13, 2014

we are on INSTAgram

Assalam
now Zue's Collections berada di Instagram juga dgn nama IG yg sama: zuescollections

So meh follow kami disana juga bg yg ada akaun insta n suka tgk gambar2...latest job update will be at IG n follow by FB...instead insyaallah everyday ada updates keja2 terkini n yg lepas...

Walaumacammana pun blog kami akan trus update juga dr masa ke semasa.

so now ZC available in 3 social media
Blog - zuescollections.blogspot.com
FB - zues collections

IG - zuescollections


Wednesday, July 9, 2014

insPIRASi

Assalam...
inspiration...yuhuu..terinspired sungguh dgn pelamin ni..love their jobs @kalauadejodoh
wish i can do e' same to my lovely customer...
sapo nak?? angkat tgn adik2 wei...x bleh blah sungguh tgk supergorgeous pelamin ni..dlm tmn bleh..dlm umah bleh..dlm dewan bleh..under canopy pun bleh...haha asai jgn atas awan udah ler yer.. :-)

congrats n bravo to them
U inspired @zuescollections

btw jgn lupa tgk pakej2 BIJAK n JIMAT ZC yerrrr...join Contest SUPER REBATE tu ckali cencayang sumer...cayang arr u allsss

pm, call, whatsapp Zue@0192993324

Tuesday, July 8, 2014

PAKEJ & contest

Assalam semua..

Assalam..PROMO julung kali by ZC, promosi Bijak & Jimat ni sempena Ramadan & Aidilfitri

TnC

*booking period: now-31/8/2014
*event: 1/8/2014 - 5/1/2015
*price not inclusive transportation
*hanya utk pelamin dlm Rumah
*nak pelamin ARTIFICIAL, minus rm500 dr harga pakej...{c, byk jimat tu..:-) }
*LIMIT to 5 org terawal dear

kita calling2, pm, whatsapp ke k.zue yer 0192993324...dial trus no ni
tanya arr apa jua nak tanya dik weiii...moh k.zue lyn sakan menjawab..haha x rugi k

btw ada contest utk Zues Collections FB fan page n IG follower.. SUPER REBATE Contest..for info visit the media network

FB: zues collections
IG: zuescollections

ok...jgn terlepas grab pakej bijak&jimat ni...5 yg terawal..1stcome 1st serve 

Tuesday, July 1, 2014

MAKE-up service in da house

Assalam semua...
Alhamdulillah, ingin saya khabarkan berita bahawa ZC now telah mengembangkan sayap dgn menambah servis perkhidmatan make-up artist (MUA) kpd anda semua...bride to be :-)

Insyaallah kami akan berikan servis yg terbaik dan juga pd harga berpatutan..
Selain makeup, kami juga menyediakan baju utk pengantin perempuan dan lelaki...ini didatangkan dgn pakej mampu utk semua :-)

Pakej lengkap adalah:
** pelamin, baju baru sepasang L & P, MUA & gubahan hantaran fresh flower - RM3500

** pelamin, baju baru sepasang L & P, MUA - RM3000

** pelamin & MUA - RM1700

utk sebarang pertanyaan & pecahan harga bg setiap perkhidmatan ZC..sila pm, call, whatsapp 0192993324

ig: zuescollections
fb: zues collections

Monday, June 30, 2014

2014 GOODIE bag

Salam all….mencari pakej goodie bag terbaik n jimat tp memuaskan hati..ZC menyediakan pakej goodie bag mampu utk semua ….bleh mix n match juga mengikut citarasa anda..n if ada budget bleh war2kan so kita citer2 n discuss2..yg penting smua happy!!
Doc 2

PAKEJ 2014

salam semua…utk thn 2014 ZC ada pakej utk hantaran n pelamin. Kalu ada yg nak budget atau mewah lg pun bleh…juz give us a call/sms/wassup to 019-2993324…kita citer2 n discuss2 eh..insyaallah smua bleh asal smua happy !!

Wednesday, June 25, 2014

hamper RAYA 2014

Assalam..seperti yang dijanjikan..hamper raya katalog seperti di bawah.

Kami membawakan kelainan dengan penggunaan bakul kayu berukir sebagai bekas hamper kami..dan ini adalah satu kelainan untuk ramadhan dan raya anda yang bakal menjelma.
Semoga Ramadhan kita diberkati dan Syawal dimeriahi dengan manisan dan kuih muih dari hamper kami.

Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh dibuat kepada Zue@0192993324.

Little Gift – RM8
Wooden petite basket
Kurma – 6pcs
  
RM40
Wooden Basket and decorations
Kurma in canister – 100g
Tart cookies in canister – 100g
  

RM70
Wooden Basket and decorations
Kurma in canister – 200g
Tart cookies in canister – 200g
Poppy Nut cookies in canister – 200g
 

RM90
Wooden Basket and decorations
Kurma in canister – 200g
 Tart cookies in canister – 200g
Popy Nut cookies in canister – 200g
Rainbow cookies in canister – 200g
 

RM150
Wooden basket with decoration and packaging
Tart cookies
Semperit Susu cookies
Kuih Kapit chocolate filling
Kurma in tin
Popia Nestum in jar
Sparkling juice
 

RM200
Wooden basket with decoration and packaging
Tart cookies
Semperit Susu cookies
Blueberry cheesy cookies 
Rainbow cookies
Kuih Kapit chocolate filling
Kurma in tin
Popia Nestum in jar
Sparkling juice


***Pertanyaan dan tempahan : Zue @ 0192993324***