Friday, April 30, 2010

sexy linGERIE…

                       SPR2010-SexyLingerieEN_03

hehehe…malu tp mahu!! erm biasa lar tu bg yg x biasa, rasa mcm nak melaram espc masa mlm per-1 tp malu2 gitu…ha camni jer lar…bak kata org practice make perfect kan, so sebulan lum kahwin tu apa kata try biasa2 kan dgn pakaian mlm mcm ni..x per, bkn nak bg org lain tp si dia milik kita tu jer..so cuba lar cari2 baju2 tido mlm ala2 camni…beli satu dua n pakai…

after all pakaian mcm ni selesa n x panas…almaklum cuaca skrg mmg panas..mlm tido pun leh berpeluh, so kalu sarung jenis kain2 mcm tu leh kurangkan rasa rimas n panas tu…

bila ckp mengenai ni…kbetulan ada sale lingerie frm La Senza..ha, cuba pi jenguk n cekup mana yg sesuai n berkenan..leh buat simpanan masa big day or pakai harian – sblah mlm larr…

                20100430-La-Senza-Clerance-Event

                                                  details

**now x sempat menyeksikan diri sdiri…slalu pun mcm menyeksakan diri jer….huhu, but whatever pun kena cari masa tu….

No comments: