Thursday, November 3, 2011

cute mute cupcake WRAPPERS

imageimageimageimageimage image image  image image image image image

cute…n so cute……rasa syg nak mkn cupcake kalu wrappers nya cantik2 mcm diatas kan…tp apa2 pun kalau wrappers cantik make sure isi pun sedap baru match gitu..n boleh dipuji melangit hasilnya tu..if not kna keji la plak..luaran jer cantik, dlm x rasa apa pun…huhu. btw mana nak cari wrappers cantik mcm ni kat m’sia ek? i pun x tahu..ni cuma hasil google2 jer…sapa nak cari supplier rasanya internationally kot…local susah nak dpt secantik n secreative ni!!

ENJOY..

* images frm GOOGLE search jer..

No comments: