Tuesday, June 29, 2010

UNIQUE cards

benda yg unik dtg dr org yg unik?? betul ker…rasanya kureng betul skit…mungkin yg unik itu hasil cipta dr mrk yg unik tp mrk yg mampu pula boleh memiliki keunikkan itu juga….so apa yg perlu ada is kemampuan memiliki @ purchasing power = RM larrrr….

so e’ below card is unique for me…unique in terms its simple, x sarat dgn design…so i juz like it!! but i believe every person hv a diffnt taste espc for their special big day…they want to be diffnt n unique..if can n hv money, let ours day be e’ 1st to explore the uniqueness (good n attractives one larr!). so we be e’ pioneer gitu…haha…tp jgn jd lain plak dah ler ya..nak unik2 sgt nanti..it turns up mengecewakan kita plak…so enjoy below wedding cards..actually frm this 2 website, u can view more cards in each diffnt presentable ways.

           560

                                      pic frm here 

invc-11844 invc-11673_xl

                                             more frm here

ha yg ni leh letak gambar pasangan yer..couple tu nya muka larr..agak2 nak kasi terkenal or kasi kenal buat yg x mengenali..yer lar zmn skrg byk member siber, chat punya chat bila jemput..takut x cam yg mana satu…so leh lar tempek gambar anda….tp gambar mau kasi yg manis n elok2 yer…x leh ar yg mcm atas tu..lum jd muhrim lg..hehehe

BTW skrg pun dah byk kad letak gambar..dah common, even poster pengantin pun tertayang2 kat tepi/muka jln utk bg senang tetamu cari n kenal umah mana satu mrk nak pi..n pengantin mana yg mrk perlu raikan..so x ler salah org or umah.

n masa surf2 tu..terjumpa satu laman blog buat kad dr negara jiran kita..mana lg kalu bkn frm Indonesia..coz slalu kita dgr org tempah kad kat Indon coz murah n design pun cantik2 kan..so leh arr jenguk2 laman web mrk oscoincard.

**kad zue dulu my love print n design sdiri jer….tp ada gambar juga tau..colleagues yg tgk ada nak tempah lg…hahahha..dolu2 nya citer..

No comments: