Tuesday, February 25, 2014

akikah – GOODIES bag

salam smua…hr ni nak update citer goodie bag yg saya buat utk majlis akikah anak saya sdiri on 8/2/14..well for dear customer spt yg diberitahu sblm ni, ZC ada buat svc gifts juga so some of its spt goodies bag di bwh.

saya pilih tema biru secara am tp diselitkan dgn few color lain – putih n klabu yg bleh nampakkan variasi skit..if not mcm dull jer dgn 1 color kan…utk tq tag saya buat design simple yg related to budak2 lelaki plus aeroplane…hehehe..wish 1 dy nanti anak ku ini leh jd pilot ler…muah haha..impian..smuga jd kenyataan yerk!!

15633_755100591169924_1028774700_n 1779222_762419267104723_1087749148_n 1780915_761379580542025_2052828755_n

ok for adult goodies bag saya bg cookies in canister – ada 8pcs cookies n muffin medium size…prasa pun ada 2 coz tlebih rajin u…hehe..choc chip n vanilla raisin muffin. well muffin ni lg lama lg sdap eh utk dimakan. so dr pemerhatian bleh thn dlm seminggu gitu..so dun worry. nak tempah bleh bgtau..harga bleh ikut budget anda :) its a home made muffin..x der bhn pengawet pun..baik utk kesihatan.

75685_759668074046509_2143108803_n 1009971_760245367322113_398310457_n 1501666_761391367207513_1144113472_n

goodies bag utk kids, saya buat 2 warna juga biru n putih..dlm nya ada air kotak ribena, bauhulu – 4pcs n 2 pc of 2 finger kit kat….ini kira goodie bag premium cost rega dlm rm6 (termasuk paper bag n tq tag..all provided). if berminat but ada budget tertentu then bleh ajer…kita duk discuss2…dun worry smua bleh kautim..insyaallah.

1662676_762419233771393_1312513641_n

ini gambar2 semasa majlis…which is x bepa byk pun…coz tuan umah, for sure busy kan…

 1897722_549666458465988_1204657555_n

1620692_549666481799319_1838945380_n 

so do enjoi e’ piccas..

Sunday, February 2, 2014

cookies in CANISTER/JAR

As salam…cari doorgift??

Kami ada buat cookies in canister / jar..Biskut alar2 femes amos..rangup, sdap lg n beraroma wei!!

cookies in canister – 8pcs with TQ tag , rm4.50

cookies in JAR – 6pcs with TQ tag, rm4.50

get more info from us NOW!!

1016544_757314557615194_28763925_n cookies in jar

GOODIES bag - akikah

Salam smua..dah lama sgt x update progress dlm blog ni..actually thn ni insyaallah i’m back with more info n updates yer..i’ll try.

Buat permulaan thn 2014..kerja2 ZC for now is in preparation sticker n goodies bag for little Z..nantikan full edition!!
Kami mengambil tempahan buat n design sticker for any occasion.
Call/sms/wassup ZC or email us!!

15633_755100591169924_1028774700_n 548382_755100644503252_139239788_n