Thursday, March 14, 2013

FRESH FLOWER deco wif WHITE STAND TRAY

hi all..ZC nak jual dulang koleksi lama so here comes the PROMO: dulang spt gambar + hantaran fresh flower = RM100 ONLY/PER DULANG (self collect) utk 9 dulang SHJ..siapa cepat dia dapat yer...


harga dulang tu kalu ikut rega jual n gubahan slalunya will cost more than that, plus dulang2 smua dlm koleksi CUN2 lg.. :)

siapa confirmkan dulu dgn siap payment booking RM200 dikira pembeli sah...however kalu ada CANCELLATION, deposit is not refundable yer.


interested?? email zuehafez78@yahoo.com OR 019-2993324 (watssup)

Sunday, March 10, 2013

COACH anyone??

hi all...semua...ZC comes with a collections of COACH handbag..an ORIGINAL/AUTHENTIC handbag for ladies. Brought direct frm US juz for u all.....its comes with a dust bag, box and a price tag as a proof of purchase. This is NOT an imitation/AAA grade coach....our supplier is a MAS stewardess. do not afraid of its originality!!

for ladies...time2 nak kahwin ni ler bleh dapatkan handbag2 mcm ni..kalu beli kat butik2 coach sekitar kl ni, if not more than RM1500 x dpt ler...kalu x percaya, bleh survey2 dulu ya...n kalu dpt bonus tahunan or apa2 skali pun, nak reward diri sdiri..why not handbag COACH kan... :), ianya pilihan ramai!!

for coach catalogue, pls refer to our page: COACH HANDBAG



Saturday, March 2, 2013

its not TOO late introducing {Velo Belleza}

salam semua….ZC nak share another online buss yg baru launch…its an online shop for shawl, hijab n tudung…well ianya permulaan yg baru di tahun baru ni even dah 3 bln skrg dlm thn 2013 ni..tp rasanya x terlambat utk venture in any bussiness slagi kita ada semangat, keyakinan n usaha + tawakkal….actually VB dah di launch since last monday wif good opening PROMO…tp dun worry..even ZC lambat announce disini tp di ZC fanpage dah lama kami war2kan…so bleh visit here for more info:

we have change to http://velobelleza.com.my/

FOR THE FIRST 10 CUSTOMER TILL 9/3, ANY PURCHASE WILL GET OFF RM10* PER ITEM. (terms & conditions apply)
DSC_0233